Openingsuren:

Zondag en maandag gesloten.

Dinsdag - Vrijdag: 13u - 18u.

Zaterdag: 10u - 16u.

Wilt u iemand iets kado doen?

Maar heeft u geen idee wat deze persoon leuk vind?

Geef hem of haar dan een van onze kadobonnen

Keuze voor ieders budget.

kado

Wie zijn wij???

Bij modelfun kan u terecht voor rc auto’s, vliegtuigen, heli’s en zo veel meer….

Door onze technische achtergrond en punctualiteit staat de klant centraal, service vinden wij een zeer belangrijk gegeven, waar wij dagelijks aan werken om dit te optimaliseren.  Zelf ben ik al van mijn 15 jaar bezig met deze niet voor de handliggende hobby.

Voor vragen en technische ondersteuning kan u steeds bij ons terecht.  Ik kan beroep doen op mijn praktische kennis en 15 jaar ervaring als ex-vliegtuigmechanieker bij BRUSSELS  AIRLINES

De kundigheid en vaardigheid in deze hobby is niet altijd evident.  Professioneel bijgestaan worden met raad en daad is een zeer belangrijk gegeven in deze magische wereld van modelbouw.

Eerlijkheid en wederzijds respect draag ik hoog in het vaandel wat de verstandhouding met de klant alleen maar ten goede komt.

Ondanks het motto ”klein maar fijn” hebben we meer dan 5000 artikelen op stock, gaande van toebehoren tot bouwdozen en zoveel meer.  Blijkt u toch nog iets anders nodig te hebben, bestellen we dat graag voor u.

Let wel : we leven in een maatschappij waar alles zeer snel moet gaan zelfs bestellingen, leveringen en reparaties.  We doen ons uiterste best om dit te verwezenlijken, maar is spijtig niet altijd mogelijk.  Alvast bedankt voor uw begrip.

Iedereen van harte welkom

Patrick en Christel

002-1
003-1
005-1
007-1
winkel